Betyg och bedömning


Tillverkning av marsipankyckling

skickad 10 mars 2014 07:03 av Maria Larsson

Tillverkning av marsipankyckling med förtydligande av: Betyg E Betyg C Betyg A.

YouTube-video


Receptionen tre nyckelbegrepp

skickad 10 mars 2014 06:36 av Ann-Sofie Gustavson   [ uppdaterad 10 mars 2014 06:38 ]

Vi illustrera tre nyckelbegrepp genom att ta med er till en reception någonstans i Kalmar.
Annika, Ann-Sofie, Jagga och Ingela

YouTube-video


Betygslöken!

skickad 10 mars 2014 06:31 av Linda Myrinder   [ uppdaterad 10 mars 2014 06:44 av Jörgen Florheden ]

Betygslöken

Här kommer vår film om betygsgreppen: Översiktligt, Utförligt och Nyanserat

Tack och hej leverpastej säger: Kicki, Lasse, Susanne, Micke och Linda

Lökhackare: Kicki
Lärare: Linda
Elever: Susanne, Lasse och Micke

YouTube-video


Kubbspel utifrån betygskriterier

skickad 10 mars 2014 06:10 av eva-nina.hammarskjold@ksgyf.se   [ uppdaterad 10 mars 2014 07:17 ]

En film av Allan, Eva Nina, Magnus, Mia och Ulf

YouTube-video

Frukost på olika sätt

skickad 10 mars 2014 05:42 av Malin Marcusson   [ uppdaterad 10 mars 2014 05:59 av Anneli Hammarström ]

En frukostfilm som beskriver begreppen övergripande, utförligt samt utförligt och nyanserat. Av Annelie, Hasse, Marita och Malin. 

YouTube-video


Formativ matlagning

skickad 10 mars 2014 04:11 av Håkan Nihlwing   [ uppdaterad 10 mars 2014 06:24 ]

YouTube-video

 Filmen visar exempel på olika bedömningsnivåer i en praktisk kurs. Peter, Pia, Anette, Agneta och Håkan.

1-6 of 6