Betyg och bedömning
Tillverkning av marsipankyckling
Tillverkning av marsipankyckling med förtydligande av: Betyg E Betyg C Betyg A. |
Receptionen tre nyckelbegrepp
Vi illustrera tre nyckelbegrepp genom att ta med er till en reception någonstans i Kalmar. Annika, Ann-Sofie, Jagga och Ingela |
Betygslöken!
Betygslöken Här kommer vår film om betygsgreppen: Översiktligt, Utförligt och Nyanserat Tack och hej leverpastej säger: Kicki, Lasse, Susanne, Micke och Linda Lökhackare: Kicki Lärare: Linda Elever: Susanne, Lasse och Micke |
Frukost på olika sätt
En frukostfilm som beskriver begreppen övergripande, utförligt samt utförligt och nyanserat. Av Annelie, Hasse, Marita och Malin. |
Formativ matlagning
Filmen visar exempel på olika bedömningsnivåer i en praktisk kurs. Peter, Pia, Anette, Agneta och Håkan. |
1-6 of 6